Udskiftning af døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Direkte salg af Energiruder. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Assens Tømrer og Snedker  den rette tømrer og snedker til opgaven.

Ved udskiftning af vinduer og døre, kommer vi og måler op og tager en snak med dig om dine ønsker og behov for de nye vinduer og døre. Det vil typisk være de nye vinduers udseende, farve og din boligs arkitektur som der skal tages stilling til, da det er vigtigt, at de nye vinduer kommer til at passe naturligt ind i boligens stil.

Vi tilbyder trævinduer og -døre samt træ aluvinduer på hele Fyn

Vi tilbyder trævinduer og træ aluvinduer og døre fra følgende producenter:

KPK DØRE OG VINDUER A/S: Kvalitets nye vinduer og døre produceret i kernefyr eller som træ alu vinduer. KPK Døre og vinduer er et godt dansk produkt der med sine trævinduer passer til danske hustyper.

VELFAC A/S: Velfac producerer kvalitets trævinduer eller træ alu vinduer til både moderne og klassiske huse. Velfac arbejder med tynde rammer og sprosser i deres trævinduer og træ alu vinduer, således at man får et maksimalt lysindfald.

Rationel Vinduer A/S: Rationel har nye vinduer og døre perfekt egnet til renovering af ældre huse eller nyere arkitekttegnede bygninger. Stilen er klassisk og synes særligt egnet til dannebrogsvinduer eller bondehusvinduer. Rationel tilbyder trævinduer eller træ alu vinduer.

Velux: Velux er specialiseret i ovenlysvinduer, som er tilgængelige i mange forskellige størrelser og typer. Velux producerer trævinduer, som kan bestilles i træ, plastoverflade, hvidmalet eller som fredningsvindue.

Idealcombi A/S: Idealcombi producerer et bredt sortiment af trævinduer og træ alu vinduer inden for en stor pallet af forskellige stilarter.

OUTLINE VINDUER A/S: Outline vinduer tilbyder nordisk design af trævinduer samt træ alu vinduer. De spænder bredt i design fra moderne minimalistiske træ alu vinduer til romantiske sprosse trævinduer.